NIEUWBOUW APARTEMENTEN TE HUUR IN TILBURG!

Nieuwbouw appartementen aan de Calandhof in Tilburg te huur!

Deze leuke appartementen liggen gelegen op een zeer gewilde en centrale locatie nabij het stadscentrum. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden. Tevens zit het kromhoutpark dicht in de buurt waar je met lekker weer kunt genieten van het zonnetje.

Indeling

Het betreft gloednieuwe nette en moderne appartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en een apart toilet.  Ook is er een royale slaapvide aanwezig welke ruimte bied voor een groot tweepersoons bed. De keuken is uitgerust met een kookplaat (inductie) en afzuigkap. Door de moderne bouw van dit complex hebben de appartementen een mooie lichtinval. De appartementen hebben een oppervlakte van 55 m2 .Parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 890,00. De servicekosten bedragen € 40,00 per maand .

Water, elektra, tv en internet dien je op eigen naam af te sluiten. De totale huurprijs bedraagt € 930,00 per maand . U dient rekening te houden met een eenmalige waarborgsom van € 1030,00. Indien u geïnteresseerd bent in een van deze appartementen, kunt u reageren via onderstaande button.

 

Studentenkamer te huur in het Centrum van Tilburg!

Deze kamer is gelegen aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg. De kamer bevindt zich op op zowel loop- als fietsafstand van het Centraal Station en het bruisende stadscentrum van Tilburg. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en de uitgaansgelegenheden. Door de centrale ligging zijn diverse uitvalswegen naar andere steden snel en gemakkelijk bereikbaar. Tevens zitten de Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en ROC Tilburg allen op korte fietsafstand.

Indeling kamer

De kamer is volledig voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer en keuken deel je met 4 andere gezellige huisgenoten. De huisgenoten zullen zelf een kijkavond houden en een nieuwe bewoner kiezen. Verder is het complex van alle gemakken voorzien, zoals een fornuis, afzuigkap, koelkast, wasmachine en droger. Wekelijks komt er een schoonmaakster langs om de gezamenlijke ruimtes schoon te maken. Het huis heeft ook een ruime tuin met de mogelijkheid is om je fiets te stallen.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 150,00. De servicekosten bedragen € 80,00 per maand voor gas, water, elektra, tv en internet. De totale huurprijs bedraagt € 230,00. U dient rekening te houden met een waarborgsom van € 330,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

 

LEUKE KAMER TE HUUR!

Deze kamer is gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station in Tilburg. Hier bevinden zich alle leuke winkels, bioscoop, theater, restaurants en uitgaansgelegenheden. De wijk kenmerkt zich door de veelzijdigheid van winkels en supermarkten. De Universiteit, Fontys hogeschool, Avans hogeschool en ROC, zijn alle binnen 15 minuten met de fiets te bereiken.

Indeling

Deze ruime kamer is net afgewerkt met laminaat. Het studentenhuis beschikt over een gemeenschappelijke keuken/eetruimte. De gemeenschappelijke keuken wordt gedeeld met vier andere bewoners.

Huur

De huurprijs bedraagt €290,00 per maand. Je dient rekening te houden met €40,00 service kosten per maand voor de inboedel van het huis. De totale huurprijs bedraagt €330,00 per maand. Gas, water elektra en internet regelen de bewoners zelf onderling. U dient rekening te houden met een waarborgsom van €430,00.

Indien je geïnteresseerd bent in deze kamer kun je reageren via onderstaande button.

 

Ruime kamer te huur!

Deze studentenkamer is  gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station in Tilburg. Hier bevinden zich alle leuke winkels, bioscoop, theater, restaurants en uitgaansgelegenheden. De buurt kenmerkt zich door de veelzijdigheid van winkels en supermarkten. De Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en ROC, zijn allen binnen 15 minuten met de fiets te bereiken.

Indeling

Deze ruime kamer bestaat uit twee delen, waarvan één met een eigen wastafel. De muren zijn pas opnieuw geschilderd en er is in de hele kamer een nieuwe laminaatvloer gelegd.
Daarnaast beschikt de kamer over twee vaste kasten, zodat je voldoende bergruimte hebt.

Het studentenhuis beschikt over een gemeenschappelijke keuken/eetruimte en een gemeenschappelijke badkamer. De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met vier andere bewoners.
Het huis is verder voorzien van alle gemakken, zoals een wasmachine, droger en vaatwasser.

Buiten: Tevens grote tuin aanwezig. De tuin is bereikbaar met een eigen achterom. Fietsen kunnen dus veilig in de tuin geparkeerd worden. Tuin is gelegen op het zuiden!

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 315,00 per maand. Je dient rekening te houden met € 125,00 service kosten per maand voor gas, water en elektra. De totale huurprijs bedraagt € 440,00 per maand. De waarborgsom bedraagt € 540,00,-.

Indien je geïnteresseerd bent in deze kamer kun je reageren via onderstaande button.

MOOIE KAMER TE HUUR IN EEN VOLLEDIG GERENOVEERDE STUDENTENHUIS!

De kamer ligt gelegen in de rustige buurt van Tilburg Oud-Noord tussen de Hoefstraat en Ringbaan-Noord. Diverse winkels en Supermarkt Jumbo liggen op loopafstand van de kamer. Tevens bevindt de kamer zich op fietsafstand van het stadscentrum en van het centraal station. De UvT, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen ook op fietsafstand van deze kamer.

INDELING KAMER

De kamer is  15 m2 en is voorzien van keurig afgewerkte laminaatvloer en een wastafel. Verder kunt u gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes die u deelt met 4 huisgenoten zoals de keuken die voorzien is van een magnetron, oven, wasmachine, vaatwasser en een droger. Deze kamer bevat een eigen slaapkamer en een eigen woonkamer.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 295,00 per maand. U dient rekening te houden met een voorschot van € 100,00 per maand voor gas, water, elektra en internet. De totale huurprijs bedraagt € 395,00 per maand. De waarborgsom bedraagt € 495,00. Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

 

LEUKE STUDIO TE HUUR NABIJ CENTRUM!

Deze studio is gelegen aan de Broekhovenseweg. De wijk bevindt zich op fietsafstand van het bruisende stadscentrum en het Centraal Station. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het Elisabeth-ziekenhuis, de woonboulevard en het prachtige groene Leypark. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

INDELING

Deze ruime studio bedraagt ongeveer 25 m2. De gehele studio is voorzien van een nette vloerbedekking. De studio beschikt over een woon-/slaapkamer met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is het huis voorzien van alle gemakken zoals een gezamenlijke keuken die je deelt met 4 andere medebewoners. De keuken is volledig ingericht met een elektrische kookplaat, koelkast, wasmachine en droger. Tevens is er een eigen achterom die toegang biedt tot de tuin met fietsenstalling en een afsluitbare brandgang door middel van een hek met slot.

HUUR

De kale huurprijs bedraagt € 430,00. De servicekosten bedragen € 130,00 per maand voor gas, water, elektra, tv en internet. De totale huurprijs bedraagt € 560,00. U dient rekening te houden met een waarborgsom van € 660,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

 

LEUKE KAMER TE HUUR!

Het bruisende stadscentrum en het centraal station bevinden zich op fietsafstand van deze studentenkamer. Hier bevinden zich alle leuk winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en uitgaansgelegenheden. Tevens ligt dit  studentenhuis vlakbij de Ringbaan, waardoor verschillende uitvalswegen richting andere steden gemakkelijk en snel bereikbaar zijn. De Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van dit appartement.

INDELING KAMER

Deze studentenkamer beschikt over een eigen wastafel en is voorzien van een nette laminaatvloer. Het huis is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast, wasmachine en droger.De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken, badkamer en buitenplaats deel je met 7 andere huisgenoten.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 250,00 per maand. De servicekosten bedragen € 95,00 per maand voor gas, water, elektra, tv en internet. De totale huurprijs bedraagt € 345,00 euro per maand. U dient rekening te houden met een waarborgsom van € 445,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning kunt u reageren via onderstaande button.

 

LEUKE KAMER TE HUUR!

Deze kamer bevindt zich op fietsafstand van het stadscentrum en van het centraal station. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden. De UvT, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van deze kamer.

INDELING

De kamer is gelegen op de begane grond, met openslaande deuren naar de tuin toe. Deze ruime kamer beschikt over een eigen wastafel en heeft een nette laminaatvloer. Het huis bevat een gezamenlijke keuken, badkamer en buitenplaats. Bovendien is het huis voorzien van alle gemakken, zoals een koelkast, een wasmachine en een droger.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 275,00 per maand. U dient rekening te houden met een voorschot van € 90,00  per maand voor gas, water, elektra en internet. De totale huurprijs bedraagt € 365,00 per maand. De waarborgsom bedraagt € 465,00. Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

 

Leuke kamer te huur dicht bij het centrum!

Deze leuke kamer bevindt zich op loop- en fietsafstand van het stadscentrum en centraal station. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en vele uitgaansgelegenheden. Tevens zit het Kromhoutpark dicht in de buurt waar je met lekker weer kunt genieten van het zonnetje met je vrienden. De Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van deze kamer.

Indeling kamer

Deze kamer is voorzien van een net afgewerkte laminaatvloer en een eigen wastafel.
Badkamer en keuken zijn gedeeld. Het huis is voorzien van alle gemakken, zoals een tuin, koelkast, wasmachine.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 275,00 per maand, de servicekosten zijn € 90,00 dit is een voorschot voor gas, water en elektra. De totale huurprijs bedraagt € 365,00 euro per maand.

Men dient rekening te houden met een waarborgsom van € 460,00.

In deze kamer zijn geen huisdieren toegestaan*

Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

MOOIE STUDENTENKAMER TE HUUR!

De kamer is gelegen in de rustige buurt van Tilburg Oud-Noord, tussen de Hoefstraat en Ringbaan-Noord. Diverse winkels, zoals verscheidende supermarkten liggen op loopafstand van de kamer. Tevens bevindt de kamer zich op fietsafstand van het stadscentrum van Tilburg. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden. De Universiteit van Tilburg, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van deze kamer.

Indeling kamer

Deze studentenkamer is geheel voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens beschik je over een eigen wasbak. Het is eventueel mogelijk om de meubels van de huidige bewoner over te nemen. De keuken en de badkamer deel je met 4 andere huisgenoten. Aan de achterzijde van dit studentenhuis bevindt zich een ruime tuin! Ook komt er regelmatig een interieurverzorgster langs die de algemene ruimtes schoonmaakt.

Huur

De kale huurprijs bedraagt €225,00 per maand. De servicekosten bedragen €100,00 per maand voor gas, water ,elektra, tv en internet. De totale huurprijs bedraagt €325,00 per maand. U dient rekening te houden met een waarborgsom van €425,00. Indien u geïnteresseerd bent in deze woning kunt u reageren via onderstaande button.