MOOI HUIS TE HUUR IN HET CENTRUM VAN TILBURG!

De Besterd is een gezellige wijk die zich kenmerkt door de veelzijdigheid van winkels, supermarkten en de wekelijkse markt op woensdag. Verder liggen het stadscentrum en het centraal station op loopafstand. De universiteit van Tilburg en het Fontys zijn beide op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

INDELING

Je komt de woning binnen in een ruime hal met toegang tot de woonkamer en de trap naar de bovenverdieping. De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Hierachter bevindt zich de keuken, die is voorzien van een fornuis met oven en afzuigkap. Tevens is er in de keuken een ruime kelder. Achter de keuken is een ruime bijkeuken met plek voor een wasmachine. Hier bevindt zich ook het toilet.

Eerste verdieping: op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers worden nog voorzien van laminaat. De achterste kamer heeft vaste kasten voor extra opbergruimte. Op deze verdieping vindt je ook de badkamer met bad, aparte douche, toilet en wastafel.

Buiten: de woning heeft aan de achterzijde een ruime buitenplaats met grote berging.

Huur

De kale huurprijs van dit appartement bedraagt € 1.050,00. De servicekosten bedragen € 50,00 per maand. De totale huurprijs bedraagt per maand € 1.100,00. Dit is exclusief gas, water, elektra en internet.

Men dient rekening te houden met een waarborgsom van €1.200,00. Indien je geïnteresseerd bent in dit appartement, kunt u reageren via onderstaande button.

*De contractkosten bedragen eenmalig 250,00 euro excl 21% BTW.

LEUKE WONING TE HUUR NABIJ KORVELSEWEG!

Verrassend ruime woning in de gezellige wijk ‘Korvel’ in Tilburg. Diverse supermarkten en een bushalte zijn om de hoek gelegen. Ook het centrum van Tilburg is op fietsafstand. De uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met daarachter de keuken. Deze is voorzien van alle gemakken, zoals een kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Daarachter bevindt zich een bijkeuken met plek voor een wasmachine en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping vindt je twee ruime, lichte slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van laminaatvloer. Daarnaast heeft de woning nog een ruime bergzolder, die bereikbaar is met een vlizotrap.

Ook heeft de woning een eigen tuin met berging.

* In overleg met de huidige huurder is het mogelijk om vrijwel alle meubels over te nemen.

Huur

De kale huurprijs bedraagt € 720,00 per maand. De service kosten bedragen € 170,00. De totale huurprijs bedraagt € 890,00 exclusief gas, water, elektra en internet per maand. De waarborgsom is €990,00. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen! Indien je geïnteresseerd bent in deze woning kun je reageren via onderstaande button.

De administratie- en contractkosten bedragen eenmalig 250,00 euro exclusief 21 % btw.

Ruime kamer te huur!

Deze kamer is  gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station in Tilburg. Hier bevinden zich alle leuke winkels, bioscoop, theater, restaurants en uitgaansgelegenheden. De buurt kenmerkt zich door de veelzijdigheid van winkels en supermarkten. De Universiteit, Fontys hogeschool, Avans hogeschool en ROC, zijn alle binnen 15 minuten met de fiets te bereiken.

Indeling kamer:

Deze ruime kamer bestaat uit twee delen, waarvan één met een eigen wastafel. De muren zijn pas opnieuw geschilderd en er is in de hele kamer een nieuwe laminaatvloer gelegd.
Daarnaast beschikt de kamer over twee vaste kasten, zodat je voldoende bergruimte hebt.

 Het studentenhuis beschikt over een gemeenschappelijke keuken/eetruimte en een gemeenschappelijke badkamer. De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met vier andere bewoners.
Het huis is verder voorzien van alle gemakken, zoals een wasmachine, droger en vaatwasser.

Buiten: Tevens grote tuin aanwezig. De tuin is bereikbaar met een eigen achterom. Fietsen kunnen dus veilig in de tuin geparkeerd worden. Tuin is gelegen op het zuiden!

 

De kale huurprijs bedraagt €340,00 per maand. Je dient rekening te houden met €80,00 service kosten per maand voor gas, water en elektra. De totale huurprijs bedraagt €420,00 per maand. De waarborgsom bedraagt €520,00,-. Indien je geïnteresseerd bent in deze kamer kun je reageren via onderstaande button.

 

*De administratiekosten bedragen eenmalig €250,00 excl 21% BTW.  Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.

MOOIE KAMER TE HUUR AAN HET KNUSSE HASSELTPLEIN!

Kamer te huur in gezellig studentenpand. Deze ruime kamer is gelegen aan het zeer knusse Hasseltplein.

Het TweeSteden ziekenhuis en bushaltes zijn op 100 meter afstand. De school en winkelcentrum de Rooi Pannen en supermarkt Aldi zijn op 500 meter loopafstand. De Hogeschool en Tilburg University zijn ongeveer 10 min. fietsen. Ook het centrum en Centraal Station zijn op 10 minuten fietsafstand.

INDELING KAMER

De kamer is ongeveer 36m2 en is gelegen op de begane grond.

Het heeft een centrale verwarming, laminaat op de vloer en kunststof kozijnen met dubbel glas.

De algemene ruimtes, waaronder twee badkamers, worden wekelijks schoongemaakt.

Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

De huurprijs is € 530,- incl. gas, water, licht internet en gebruik wasmachine/droger.

Men dient rekening te houden met een waarborgsom van € 630,00.

* De contractkosten bedragen eenmalig 250,00 euro exclusief 21 % btw. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.

MOOIE KAMER TE HUUR AAN HET KNUSSE HASSELTPLEIN!!

Deze ruime kamer gelegen aan het mooiste pleintje van Tilburg, met fraai uitzicht op de eeuwenoude Hasseltse Kapel, is nu te huur, dus ben er snel bij.

Het TweeSteden ziekenhuis en bushaltes zijn op 100 meter afstand. De school met winkelcentrum de Rooi Pannen en supermarkt Aldi zijn op 500 meter loopafstand. De Hogeschool en Tilburg University zijn ongeveer 10 min. fietsen. Ook het centrum van Tilburg en centraal station zijn op 10 minuten fietsafstand.

INDELING KAMER

Deze kamer bevindt zich in een gezellig studentenhuis aan het Hasseltplein. Elke week worden de algemene ruimtes,  waaronder twee badkamers, schoongemaakt. De kamer is gestoffeerd met een lichte laminaatvloer en gordijnen. Op dit moment zijn er 8 medebewoners.

Het is eventueel mogelijk om de grote kledingkast over te nemen van de huidige bewoner.

Indien u geïnteresseerd bent in deze kamer kunt u reageren via onderstaande button.

De huurprijs is € 315,00- incl. gas, water, licht, internet en gebruik wasmachine.

Men dient rekening te houden met een waarborgsom van € 415,00

* De contractkosten bedragen eenmalig 250,00 euro exclusief 21 % btw. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.

MOOIE STUDIO IN HET CENTRUM VAN TILBURG

De studio ligt in de gezellige wijk de Besterd. De wijk kenmerkt zich door de veelzijdigheid van winkels, supermarkten en de wekelijkse markt op woensdag.

Verder liggen het stadscentrum en het centraal station op loopafstand. De universiteit van Tilburg en Fontys zijn liggen beide op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

INDELING STUDIO

Deze ruime studio van 34 m2 beschikt over een eigen badkamer/toilet, keukenblok met wastafel (hierop mag niet gekookt worden) en een eigen dakterras!
Tevens is de studio voorzien van vloerbedekking. Ook heeft de studio een aparte slaapkamer.

De kale huurprijs bedraagt €550,00 per maand. Je dient rekening te houden met een voorschot van €150,00 per maand voor gas, water en elektra. De totale huurprijs bedraagt €700,00 per maand. De waarborgsom bedraagt eenmalig €800,00.

* De contractkosten bedragen eenmalig € 250,00 excl. 21% BTW. Studenten krijgen op vertoon van een studentenpas €50,00 korting.

MOOIE KAMER TE HUUR STUDENTENHUIS!

De kamer is gelegen in de rustige buurt van Tilburg Oud-Noord tussen de Hoefstraat en Ringbaan-Noord.

Diverse winkels, zoals supermarkten liggen op loopafstand van de kamer.

Tevens bevindt de kamer zich op fietsafstand van het stadscentrum en van het centraal station.

De Universiteit van Tilburg, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van deze kamer.

Indeling kamer

Deze studentenkamer is voorzien van een nette laminaatvloer.

Tevens beschik je over een eigen wasbak.

De keuken en de badkamer deel je met 4 andere huisgenoten.

Aan de achterzijde van dit studentenhuis bevindt zich een ruime tuin!

Huur

De kale huurprijs bedraagt €240,00 per maand. De servicekosten bedragen €90,00 per maand voor gas,water,elektra, tv en internet.

De totale huurprijs bedraagt €330,00 euro per maand.

U dient rekening te houden met een waarborgsom van €430,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning kunt u reageren via onderstaande button.

* De contract- en administratiekosten bedragen eenmalig € 250,00 excl 21% BTW. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.

MOOIE STUDENTENKAMER TE HUUR!

De kamer is gelegen in de rustige buurt van Tilburg Oud-Noord, tussen de Hoefstraat en Ringbaan-Noord.

Diverse winkels, zoals verscheidende supermarkten liggen op loopafstand van de kamer.

Tevens bevindt de kamer zich op fietsafstand van het stadscentrum van Tilburg.

Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden.

De Universiteit van Tilburg, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten alle op fietsafstand van deze kamer.

Indeling kamer

Deze studentenkamer is geheel voorzien van een nette laminaatvloer.

Tevens beschik je over een eigen wasbak.

De keuken en de badkamer deel je met 4 andere huisgenoten.

Aan de achterzijde van dit studentenhuis bevindt zich een ruime tuin!

Huur

De kale huurprijs bedraagt €215,00 per maand. De servicekosten bedragen €85,00 per maand voor gas,water,elektra, tv en internet.

De totale huurprijs bedraagt €300,00 euro per maand.

U dient rekening te houden met een waarborgsom van €400,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning kunt u reageren via onderstaande button.

* De administratiekosten bedragen eenmalig € 250,00 excl 21% BTW. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.

LEUKE WONING TE HUUR!

Dit leuke huis bevindt zich op loop- en fietsafstand van het centraal station en het centrum van Tilburg waar alle leuke winkels te vinden zijn. Binnen 10 minuten lopen ben je bij gezellige cafeetjes en restaurants. Ook uitgaansgelegenheden zijn hier genoeg te vinden. De Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en ROC Tilburg zijn op fietsafstand van deze kamer.

Het is mogelijk om deze woning met 3 of 4 personen te huren. Unieke kans om tijdens je studie met een aantal vrienden in hetzelfde huis te wonen!

Indeling huis

Begane grond:
Je komt de woning binnen in de hal met toegang tot de 1e verdieping en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. Vanuit de woonkamer bereik je de keuken, die voorzien van apparatuur zoals kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken met separaat toilet, en de geheel betegelde badkamer met inloopdouche en vaste wastafel.

1e Verdieping:
In de woning bevinden zich vier slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. Momenteel wordt één van de kamers gebruikt als woonkamer.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tuin, waar je in de zomer lekker van het zonnetje kunt genieten.

Huur

De huurprijs van dit woonhuis bedraagt €930,00. Dit is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke belastingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1.030,00.

*De contractkosten bedragen eenmalig €250,00 excl 21% BTW. 

 

MOOIE STUDENTENKAMER TE HUUR!

De kamer is gelegen in de rustige buurt van Tilburg Oud-Noord, tussen de Hoefstraat en Ringbaan-Noord.

Diverse winkels, zoals verscheidende supermarkten liggen op loopafstand van de kamer.

Tevens bevindt de kamer zich op fietsafstand van het stadscentrum van Tilburg.

Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden.

De Universiteit van Tilburg, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten allen op fietsafstand van deze kamer.

Indeling kamer

Deze studentenkamer is geheel voorzien van een nette laminaatvloer.

Tevens beschik je over een eigen wasbak.

Het is eventueel mogelijk om de meubels van de huidige bewoner over te nemen.

De keuken en de badkamer deel je met 4 andere huisgenoten.

Aan de achterzijde van dit studentenhuis bevindt zich een ruime tuin!

Ook komt er regelmatig een interieurverzorgster langs die de kamer onderhoudt.

Huur

De kale huurprijs bedraagt €215,00 per maand. De servicekosten bedragen €100,00 per maand voor gas,water,elektra, tv en internet.

De totale huurprijs bedraagt €315,00 per maand.

U dient rekening te houden met een waarborgsom van €415,00.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning kunt u reageren via onderstaande button.

* De administratiekosten bedragen eenmalig € 250,00 excl 21% BTW. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €50,00 korting.